NF Automotive
Veldweg 44A
6075 NL Herkenbosch
Tel: 06-14552991
info@nfautomotive.nl

Openingstijden
Ma:Alleen op afspraak
Di:Alleen op afspraak
Wo:Alleen op afspraak
Do:Alleen op afspraak
Vr:Alleen op afspraak
Za:Alleen op afspraak
Zo:Alleen op afspraak
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Onze diensten

Zoekopdracht
Of u nu een moderne sportwagen, klassieker of toch die ruime station wenst die in Nederland, Duitsland of ergens anders in de wereld staat, wij vinden de auto die bij u past! Door onze connecties en ervaring verzorgen wij het gehele traject tot bij u op de stoep. Daarbij doen wij dit op een zo efficiënt mogelijke wijze die voor u het voordeligst is. Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Consignatie
Uw eigen voertuig aanbieden ter verkoop, maar heeft u geen behoefte aan vreemde mensen op uw stoep? Kies voor een professionele aanpak door ons. Wij nemen het gehele verkooptraject voor u uit handen. Meer informatie? Contacteer ons gerust met al uw vragen.

Onderhoudsservice
U kent het: 'haast'. Anno nu een begrip wat steeds vaker voorkomt. NF Automotive helpt u daarbij en neemt uw onderhoudsservice in eigen hand. Wij verzorgen het gehele onderhoudstraject inclusief onderhoudsinterval voor uw auto vanaf uw thuisadres of werkplek naar gerenommeerde werkplaatsen.

Bandenregeling
Net als bij onze onderhoudsservice hebben wij een haal- en brengservice van uw auto. Dit kan vanaf uw thuisadres of werkplek. Twee maal per jaar kan deze zomer/winterbandenwissel voor u via ons verwezenlijkt worden.
Interesse? Vraag naar onze voorwaarden.

Leasing
U heeft charme en wilt uw Youngtimer of Klassieker zakelijk rijden? Wij bieden u verschillende maatpakken voor uw automobiel doormiddel van onze samenwerking met PS50 Maatwerkleasing. Zeker in combinatie met de lage bijtelling die youngtimers kennen (35% over economische waarde) is leasing zeer aantrekkelijk.
Ook voor Belgische of Duitse klanten is leasing mogelijk via een van onze partners.
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Financiering
De uitweg om toch die droomauto nu te kunnen rijden! Samen met onze partner AFIC B.V., is er de mogelijk tot een betaling in termijnen. Hierbij zijn meerdere kredietvormen mogelijk. Iedere vorm kent speciaal voor u een op maat gemaakte mogelijkheid die op iedere auto mogelijk is.

Verzekering
Wenst u verzekering die perfect bij uw auto past? Dat kan! Wij werken hiervoor ook samen met AFIC B.V. waarbij u voor jongere automobielen een zo voordelig mogelijke polis met exact de juiste mogelijkheden krijgt.
Is uw automobiel ouder dan 8jaar? Geen probleem, want in tegenstelling tot andere verzekeraars wordt hier onderscheidt gemaakt bij automobielen vanaf 8jaar; Waarbij uw auto (Toekomstige klassieker) een maatpak krijgt; De Klassieker Polis.